Contact

Ahoi - uitsteekvormpjes met boot

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Iedereen aan boord! Op volle kracht en koek vooruit! Met de grappige bakset „Ahoi“ kan je heerlijke en grappige bootgasten- en reddingsboeikoekjes maken. Bovendien wordt een bootje meegeleverd, zodat je de fantasierijke bemanning ook nog eens helemaal in stijl kan presenteren. Vooral voor kinderen wordt bakken zo nog leuker!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Hoe stel jij jouw lievelingsboot voor? Misschien een echte piratenboot of juist een cruiseschip? Of wacht, misschien toch als de Titanic of als een klein roeibootje. Jouw droomboot of -schip vaart in ieder geval binnenkort door de keuken, gevuld met fantasievolle koekpassagiers. Deze bakset met schattige uitsteekvormpjes en grappige koekjesboot zorgt voor veel creativiteit en fantasie tijdens het bakken van jouw lievelingskoekjes. Hiermee doe je zowel kinderen als volwassenen zeker een groot plezier. Zelfs de kleinste kinderen zullen het geweldig vinden met de twee uitsteekvormpjes de figuren en de reddingsboeien uit het deeg te laten ontstaan. Daarnaast is het natuurlijk ook nog eens prachtig voor hen de koekjes leuk te versieren. Het is daarmee bijvoorbeeld een lekkere en creatieve bezigheid op kinderfeestjes.

Zijn alle piraten, vakantiegangers, zeemannen of matrozen klaar? Ahoi, ze mogen allemaal aan boord van het schip. Deze koekjes zijn niet alleen heel lekker, maar je kan ook nog eens ontelbaar veel avonturen ermee beleven. Lang zullen deze avonturen niet duren, want: help! Man overboord! En alweer wordt een passagier opgegeten. Het is een ideaal cadeau voor alle gelegenheden, want koekpassagiers kan je het hele jaar door wel bakken. Zo kan je met Sinterklaas natuurlijk de pakjesboot „bakken“. Of met pasen een paasboot! De bakset met boot is een leuk idee voor de hele familie, want samen bakken is nog veel leuker. Ahoi!

Productdetails

  • Twee uitsteekvormpjes voor figuurtjes en reddingsboeien
  • Boot voor het afkoelen en presenteren
  • Materiaal: kunststof

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:23:57+00:00