Contact

Ahoi! iPad hoes voor zeilers

Vanaf € 34,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Alle hens aan dek! Wanneer jij bakboord en stuurboord uit elkaar weet te houden, is dit misschien echt een goed cadeautje voor jou! Een leuke hoes voor je iPad, die niet alleen je iPad beschermt, maar ook nog eens een leuk design heeft. Een leuk cadeautje voor iedereen die wel wat maritiem design in zijn leven kan gebruiken!

* Verplichte velden

€ 34,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een handige hoes die je iPad beschermt en daarnaast er ook nog eens heel leuk uit ziet! Een prachtig cadeautje! Want of je nu je iPad in je tas mee wil nemen, of meestal in de kast hebt liggen, waar je hem ook opbergt en hoe je hem ook vervoert, het is nog een stuk veiliger om dat te doen in een speciale beschermhoes. Deze hoes is gemaakt om je iPad te beschermen tegen alle krasjes, deukjes en alle viezigheid waarmee hij anders in aanraking komt.

Een prachtig cadeautje dat niet alleen er heel leuk uitziet, maar eigenlijk iets is waar je niet meer zonder zult kunnen! Want waarom zou je enig risico lopen? Bescherm je iPad met deze mooie hoes en je hebt er geen omkijken meer naar. Hoewel andere er wel van op zullen kijken, met het leuke design is het een echte blikvanger. En waarom ook niet! Iedereen mag deze leuke hoes zien, want dat jij van zeilen en varen houdt, dat weet toch iedereen! Een goede manier om direct te kunnen herkennen welke iPad van jou is, toch? Een leuk cadeautje waar iedereen niet alleen heel blij mee zal zijn, maar ook nog eens jarenlang plezier van zal hebben! Leuk cadeautje voor iedereen die de trotse bezitter is van een iPad!

Productdetails

  • Materiaal: Buitenmateriaal: 100% polyester, Vulling: 100% geëxpandeerd polystyreen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-07T04:59:00+00:00