Contact

"Aerobie Pro" werpringen

€ 15,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Met deze bijzondere ring wordt spelen met je oude frisbee echt verleden tijd. Deze ringen kunnen extreem ver komen dankzij hun bijzondere aerodynamische vormgeving. Voor urenlang speelplezier, zeker niet alleen voor kinderen! Leuk voor op het strand en op de camping. Geweldig voor volwassenen en kinderen. Leuk voor het hele gezin om samen te spelen!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een super cool cadeautje, voor avonturiers en mensen die net een stapje verder willen gaan bij het buiten spelen. Want ja, het is leuk om een balletje te trappen of met een frisbee te spelen, maar met deze speciale werpringen krijg je nu wel een heel nieuwe betekenis aan het buiten spelen. Met deze bijzondere ringen kun je namelijk ontzettend ver gooien. In 2003 werd de tot nu toe verste worp met deze ringen gemeten, maar liefst 406,30m! Dat was toen een wereldrecord voor het verst gegooide object door een mensenhand.

Het vergt misschien wat oefening maar door een eenvoudige beweging, niet geheel verschillend aan het gewone frisbee gooien, kun je met deze ring enorme afstanden overbruggen. Geweldig voor op het strand, in de tuin of op de camping. Klein en compact zodat je ze altijd nog even in de tas kunt stoppen, zodat je gegarandeerd urenlang speelplezier hebt. Een verrassend cadeautje voor iedereen die van snelheid en samenwerking houdt. Heel leuk cadeautje voor het hele gezin! En wie weet verbreken jullie het wereldrecord wel! Een leuke verrassing voor het hele gezin, maar vooral voor degene die dit leuke cadeautje krijgt!

Productdetails

  • Diameter: 32 cm
  • Opgelet: Kleurkeuze niet mogelijk

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:50:51+00:00