Contact

Activiteitentafel voor baby's

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Baby's zijn onrustig, omdat ze zo snel mogelijk de wereld willen ontdekken. Deze geweldige activiteitentafel voor baby's is daarbij een perfecte hulp en dus ook een passend cadeau voor pasgeborenen. Met drukken, piepen, tellen en draaien wordt de motoriek van het kind spelenderwijs en met veel plezier ondersteund.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Bla, bla, spelen, spelen! Dat zijn de eerste woorden van veel baby's, die al snel ontdekt hebben dat er niets leuker is dan spelen! Voor de baby zelf is spelen hetzelfde als ontdekken. Als hij deze activiteitentafel ontdekt, dan zal de vreugde enorm zijn. Wat een boel mogelijkheden om te spelen. Je kunt op de zon drukken, de ringen verschuiven, de ringen tellen, geluiden maken, vormen en kleuren herkennen en ook de samenhangen tussen voorwerpen en activiteiten ontdekken. Daarnaast is de tafel zo bontgekleurd dat het voor de baby al een genot is eraan plaats te kunnen nemen.

De plastic tafel is veilig vormgegeven, dus geen scherpe randen en ook zijn er geen kleine stukjes speelgoed in het spel die het kind zou kunnen inslikken. Het vrolijke design bezorgt zowel kleine meisjes als kleine jongens veel plezier. Maar ook de ouders zullen genieten als ze zien dat hun kinderen met zoveel plezier nieuwe dingen leren. Bovendien heeft het kind nu een eigen tafel en dat zorgt weer voor meer ruimte op de andere tafels in huis. Deze activiteitentafel is zeer gemakkelijk om mee te nemen en snel even in een andere kamer te zetten. Een passend cadeau-idee voor alle kruipende en krabbelende baby's en peuters.

Productdetails

Afmeting: 38 x 37 x 31 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-26T23:58:55+00:00