Contact

Achteruitlopende klok

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Het is tijd voor een cadeau wat je hele dag op de kop kan zetten. Met de Achteruitlopende Klok creëer je het gevoel alsof je terug gaat in de tijd doordat de gehele klok de andere kant op loopt. Alle cijfers zitten precies andersom maar door de teruglopende wijzers geeft deze klok wel altijd de juiste tijd aan.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Ben jij altijd precies op tijd en heb je heel goed door hoe laat het op ieder moment van de dag is? Dan is deze Achteruitlopende Klok een goede uitdaging voor jouw bioritme. Deze bijzondere klok wordt voornamelijk gekenmerkt door het feit dat deze toch net wat anders functioneert dan de standaard analoge klokken die we kennen.

In tegenstelling tot normale uurwerken loopt deze Achteruitlopende Klok namelijk niet ´met de klok mee´ maar juist precies andersom. Van de getallen die de uren aangeven tot de grote en kleine wijzers werkt alles helemaal anders bij dit leuke cadeau. Dit effect maakt dit jouw woning geheid tot een hele surrealistische omgeving. Met een doorsnede van 36 cm is dit op het eerste gezicht een mooie standaard klok en daar zit ook meteen zijn kracht. Want terwijl je de tijd probeert af te lezen zal het ieder opvallen dat het een tijdje kost voor je door hebt wat er nou precies anders is. Een perfecte uitdaging voor in je woning. Tegelijkertijd zal je merken dat deze klok al gauw jouw gedachten verbreedt en je in staat stelt om de tijd veel beter af te lezen dan andere mensen. En wellicht dat je na een tijdje zelfs niet meer normaal naar een standaard klok kijken kan.

Productdetails

  • Wijzers lopen tegen de klok in
  • Doorsnede: 36 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-02-21T16:34:33+00:00