Contact

6-pack riem in camouflage kleuren

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Je sixpack op een geheel andere manier! Namelijk in een 6-packriem, met camouflage kleuren. Het holster aangespen en van je drankjes genieten. Zo heb je je drankjes altijd bij je en toch je handen vrij! Een echt party gadget voor elk feestbeest!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Je kent het wel, je bent op een feestje en mist net een interessant gesprek omdat je een drankje aan het halen was. Of je mist net het beslissende doelpunt omdat je bier aan het halen was. Met deze riem is dat probleem vanaf nu verleden tijd. Deze 6-pack riem biedt plaats voor je eigen drankje en die van je vrienden. Je hoeft nooit meer een drankje te halen want je legt gewoon een voorraadje aan en neemt dat vervolgens mee in je riem.

De holsterzakken hebben plek voor 6 blikjes of flesjes van 0,33 - 0,5 liter. Dus vul je riem met een voorraadje drankjes, doe hem om en geniet van het feestje! De riem heeft camouflagekleuren dus hij valt niet op. Ideaal voor mensen die niet zo graag in de spotlights staan maar toch onbezorgd van een feestje willen genieten. Ook erg handig om mee te nemen naar een festival, de riem bespaart je een hoop lange rijen en veel wachttijd. En deze riem is niet alleen handig voor jezelf maar je vrienden zullen er ook erg blij mee zijn. Want er is genoeg ruimte om ook hun drankjes te bewaren. Een ideaal cadeau-idee voor mensen die altijd snel een drankje nodig hebben of die graag delen! Geef de riem op een verjaardag cadeau of tijdens het volgende gezamenlijke  feestje! Of koop hem voor jezelf en maak zelf gebruik van deze handige riem. Gebruik hem tijdens een drankspelletje en schakel je tegenstander uit. Een origineel en vooral handig cadeau-idee!

Productdetails

  • 6-pack riem
  • Cool camouflagedesign
  • 100 % polyester
  • Verstelbare maat
  • 6 vakjes voor blikjes en fles van 0,33 tot 0,5 liter
  • Kliksluiting

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:24:04+00:00