Contact

Toiletpapier "200-eurobiljet"

€ 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Voor iedereen die wel wat luxe kan gebruiken op het toilet is deze rol 200 eurobiljetten toiletpapier perfect. Superzacht toiletpapier met als belangrijkste eigenschap toch wel de fantastische 200 eurobiljet opdruk.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Heb jij een toilet die er een beetje armoedig uitziet of ken je iemand bij wie dit het geval is? Dat is er behoefte aan een beetje meer luxe om de boel mee op te leuken. Met dit rol 200 Euro toiletpapier ben je met slechts één cadeau helemaal klaar om jouw toilet of badkamer luxe te maken. Jouw badkamer of toilet zal er al snel zo luxe uit zien dat je hem permanent op slot wilt houden voor eventuele dieven die deze realistisch bedrukte rol voor echt geld aanzien.

Het 200 Euro toiletpapier rol bestaat uit honderden bedrukte toiletvellen die bedrukt zijn als 200 eurobiljetten. Dit is voor velen een eenmalige kans om eens te zien hoe zo´n biljet er überhaupt uit ziet. De 200 Euro Toiletrol bestaat uit velletjes 2-laags toiletpapier welke eenzijdig bedrukt zijn met een super realistische opdruk van een 200 eurobiljet. Je voelt je als een koning op de toilet troon in je eigen badkamer met zo´n mooie rol naast je.

Ook om mee te nemen als zakdoekje is dit toiletpapier super leuk. Op straat zullen mensen wel drie keer omkijken om te zien waarom jij zomaar je neus snuit in zo veel geld. Fop je vrienden of geef deze prachtige rol cadeau op een verjaardag of als bedankje.

Productdetails

  • 2-laags toiletpapier
  • Eenzijdig bedrukt
  • Formaat (uitgerold): 10 x 9 x 9 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:43:43+00:00