Contact

2 in 1: pizzaschaar met serveervlak

€ 17,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Pizza als avondeten is bij de meesten van ons erg geliefd. Maar zo snel kan je pizza niet eten als je deze eerst nog moet snijden. Dit lijkt meestal een makkelijke opgave, maar vaak is het tegendeel waar. De stukken worden ongelijk, de saus loopt er af en de afzonderlijke stukken zijn moeilijk te serveren. En daarom heb je de pizzaschaar absoluut nodig! Een verrassende en praktische cadeautip voor pizzaliefhebbers.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Pizza geldt misschien als Fast Food. Maar als je deze nog mog snijden, is het helemaal niet zo'n snelle hap. De pizzaschaar is daarom een absolute must-have in de keuken. De pizzaschaar lijkt wel op een normale keukenschaar en neemt in de keuken ook bijna zo weinig ruimte in. Deze pizzaschaar verschilt optisch gezien slechts een beetje van een traditionele schaar. Maar dit keukenwerktuig heeft wel een ietwat andere functie, namelijk het pizzagenot nog groter maken. Hiermee kan eindelijk iedere pizza perfect gesneden worden!

Het snijvlak van de pizzaschaar is zo scherp, dat je hiermee moeiteloos door iedere krokante korst kan „knippen“ en de pizza in gelijke stukken kunt verdelen. Het ergonomische handvat uit kunststof zorgt ervoor dat de schaar goed in de hand ligt en makkelijk in gebruik is. Daarnaast is aan de schaar een extra serveervlak bevestigd, waarmee ieder individueel stuk pizza moeiteloos op een bord geserveerd kan worden. Knippen en serveren: pizza snijden was nog nooit zo gemakkelijk en leuk. Iedereen die wel eens pizza gegeten heeft, weet dat de temperatuur van dit gerecht van groot belang is. Daarom moet je nooit te lang wachten met het serveren van een pizza, nadat deze uit de oven is gekomen. En juist het snijden duurt dan vaak te lang en de pizza is deels afgekoeld.

Met de pizzaschaar gaat het serveren vanaf nu razendsnel! Het is daarmee het perfecte cadeau voor families, echtparen of studentenhuizen. Een perfect verjaardagscadeau voor iedereen!

Productdetails

  • Met vlak om te serveren
  • Schaar met beveiliging 
  • Lengte snijvlak: 19 cm
  • Hittebestendig tot 210°C
  • Geschikt voor zowel links- als rechtshandigen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-29T19:56:13+00:00