Contact

100 Dollar fotolijstjes

€ 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze fotolijstjes werpen een heel ander licht op jouw foto's! Want hoe vaak zie je nu jouw gezicht op een bankbiljet van 100 dollar? Hiermee wordt ook jij eindelijk op een bankbiljet vereeuwigd. Deze lijst is een unieke interpretatie van de normale fotolijstjes en je krijgt absoluut waar voor je geld!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Geld regeert de wereld. En daar is weinig tegenin te brengen. Bovendien zijn op alle bankbiljetten in de wereld de gezichten van belangrijke en historische personen afgebeeld. Maar in de verzameling van beroemde personen ontbreekt de allerbelangrijkste: jij! Want natuurlijk ben jij zeker wel een 100 dollar biljet waard. Om dit dilemma op te lossen, bestaat er nu een hele handige en waardevolle oplossing: een fotolijst die als 100 dollar biljet vormgegeven is. En daarin kan je gewoon jouw eigen foto invoegen. En zo ben jij eindelijk opgenomen en vereeuwigd op de lijst van wereldberoemde personen.

En nog beter: je hoeft niet, zoals al die andere afgebeelde personen, serieus te kijken. Je kan helemaal individueel vorm geven aan dit geweldige bankbiljet. Deze fotolijst kan je helemaal personaliseren en is daarmee een ultieme verrassing voor je beste vriend of vriendin. Of een „dure“ verrassing voor Moeder- of Vaderdag. Misschien moet je je tong uitsteken en een lange neus maken! Dit biljet kan je zo gek maken als je zelf wilt, want dit biljet vraagt om een paar gekke koppen. Probeer maar eens verschillende mogelijkheden uit. Hoe gekker, hoe beter, want daarmee wordt dit cadeau juist nog leuker! Iedereen die ooit gezegd heeft dat geld niet gelukkig maakt, heeft nog nooit dit bankbiljet als cadeau gekregen. Want wij weten inmiddels dat zo'n persoonlijke 100 dollar biljet wel degelijk heel gelukkig maakt! Met zo'n persoonlijke fotoverrassing maak je namelijk de belangrijkste mensen in jouw leven helemaal blij.

Productdetails

Afmetingen: 8,7 x 18 x 1,3 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-26T22:19:13+00:00