Contact

1,2,3 koud! - bierkoeler

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Op een hete dag zin in een ijskoud biertje? Haal dan deze bierkoeler voor 0,3 en 0,5 liter flessen uit de vriezer, schuif hem om een flesje bier en binnen vijf minuten is je wens vervuld! Een praktisch cadeau-idee voor warme dagen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De avond loopt ten einde en iedereen heeft zin in nog een laatste biertje. Er is alleen geen koud bier meer. Dat zou teleurstellend zijn als je deze coole bierkoelers niet in huis had, maar deze situatie is hiermee verleden tijd. Je loopt simpelweg naar de vriezer, haalt er een paar bierkoelers uit en trekt ze over de bierflesjes. De gasten zullen verbaasd opkijken als ze je horen zeggen: ‘geef me vijf minuten, dan is het bier ijskoud'.

Ook al heb je flesjes bier in de koelkast, deze bierkoelmanchet is altijd handig om achter de hand te hebben als de gekoelde voorraad door onverwacht bezoek wordt opgedronken. Daarnaast is het heerlijk om eens echt een ijskoud biertje te drinken, want dat lukt met dit fraaie cadeau gegarandeerd. Immers, het biertje heeft al razendsnel de temperatuur alsof hij in de vriezer ligt.

De bierkoelmanchet is ook prima geschikt voor andere dranken in soortgelijke flesjes. Brengt een kennis een biertje mee als hij op bezoek komt, dan kun je hem nu dus meteen koelen. Dat is letterlijk en figuurlijk bijzonder cool! Zorg er wel altijd voor dat de bierkoelmanchet in de vriezer of het vriesvak ligt, want alleen dan kan hij zijn ijskoude werk ook het allerbeste uitvoeren.

Productdetails

  • IJsjas voor het bier
  • Past bij 0,3 of 0,5 l
  • Koud bier in slechts 5 minuten
  • Blijft urenlang koud
  • Onbreekbaar, herbruikbaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:24:48+00:00